Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stochiţă acuză: "Reabilitarea blocurilor - dezastru pentru cetăţeni, afacerea secolului pentru Vanghelie şi haita lui de hiene!"

Postat la: 12.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Recentele dezvăluiri din dosarele "Panama Papers" au adus noi dovezi despre corupţia omniprezentă în administraţia locală a Bucureştiului. Investigațiile publicate în presă arată că primăria condusă de Onţanu lucra cu firme înregistrate în paradisuri fiscale. După ce încasau zeci de milioane de euro destinaţi reabilitării termince a blocurilor din Sectorul 2, îşi declarau insolvenţa (pentru a lăsa lucrările neterminate) şi dispăreau cu banii contribuabililor.

Cătălin Stochiţă - candidat independent la Primăria Sectorului 5 - susţine că o situaţie similară se înregistrează şi în cadrul primăriei care a fost condusă de suspendatul Marian Vanghelie:

Caracatiţa lui Vanghelie

"Firmele din zona de influenţă a lui Vanghelie au dat un tun de rasunet castigand intr-o singura zi contracte pentru reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 5 în valoare de 20 de milioane de euro. Dupa ce in campania electrala din anul 2012 tot sectorul a intrat intr-o faza de reparatii capitale, imediat dupa ce Vanghelie a castigat cel de-al patrulea mandat de primar, lucrarile s-au oprit. Aproape toti patronii din anturajul lui Vanghelie si functionarii publici implicati in programul de reabilitare termica au probleme cu legea: Cornel Ciocan (fratele deputatului de Olt, Dan Ciocan ) patronul Dancor a fost condamnat pentru fraude, Marian Dumitru patronul din umbra al Imobilux si Adioma Construct a fost anchetat de DIICOT si DNA si este coleg de dosar cu primarul Vanghelie la Tribunalul Bucuresti.

Turnătorii şi manevre politice

Walter (fost Busca) patronul din umbra al ACM 4 si Romprest este anchetat de DNA si, ca sa scape cu o pedeapsa mai blândă, i-a turnat inclusiv pe Vanghelie si Oprescu in dosarul contractelor de salubrizare. Din cadrul Primariei Sector 5 Valentin Stanescu- Directorul de Utilitati publice a fost implicat in afacerea de coruptie cu Razvan Murgeanu si Adrian Stoica (fostul director) de frica DNA a inceput sa isi ofere serviciile PNL si PSD, sperand ca va obtine protectie politica oferind pe tava informatii confidentiale din contractele de reabilitare incheiate de Primaria Sector 5.

Oferta lui Stochiţă

Fiindcă Sectorul 5 se confruntă cu un adevărat dezastru în ceea ce priveşte reabilitarea blocurilor, eu îmi asum reluarea şi finalizarea acestui proiect esenţial pentru locuitori. În programul meu politic - numit simbolic "Decalogul lui Stochiţă" -, reabilitarea blocurilor din Sectorul 5, anveloparea gratuită a acestora şi asfaltarea integrală a străzilor reprezintă veritabile priorităţi."

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE