Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traian Băsescu: "Foarte probabil voi candida"

Postat la: 10.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Invitat pe platoul emisiunii "Dosar de politician", preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că este foarte posibil să candideze la alegerile parlamentare din această toamnă, având o experienţă care poate fi utilă României.

"Eu văd discuțiile în organizații, foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamnă că înainte de a anunța public candidatura și oficial nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să văd dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aș fi util, dar eu vreau să mă conving și științific", a precizat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat a menţionat că partidul său a reuşit să obţină 221.000 de semnături valide și încă 100.000 de semnături se află la verificare pentru a nu apărea surprize neplăcute. "Să nu fie surprize, pentru că au fost liste care s-au trimis înapoi pentru că la CNP în loc să aibă opt cifre avea șapte. Operatorul greșise una", a susținut Băsescu.

Întrebat dacă scandalurile din ultima perioadă în care a fost implicat i-au afectat imaginea publică, fostul preşedinte al României a afirmat că timp de 12 ani a fost ţinta numeroaselor atacuri venite din partea politicienilor, dar şi din spaţiul public. "Eu am fost în dispute publice extrem de dure de 12 ani. Nu sunt un politician nou, singurul meu contraargument poate fi: am o experiență uriașă, vreau să o folosesc în continuare", a spus Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE