Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traian Băsescu si Mişcarea Populară îşi evaluează candidaţii la locale

Postat la: 16.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea Mișcării Populare se întrunește azi, la Palatul Parlamentului, pentru o primă evaluare a candidaților la primăriile marilor orașe. La ședința Colegiului Național al M.P. vor participa atât liderii organizațiilor județene, cât și candidații, în măsura în care aceștia au fost stabiliți.

Președintele acestei formațiuni, Traian Băsescu, refuză să spună dacă va candida la București. „În momentul de față, avem candidații pentru toate municipiile capitale de județ, dar și pentru municipiile care nu sunt capitale de județ. Lista va fi definitivată pe data de 16 și va fi făcută cunoscută", a anunțat Traian Băsescu acum câteva zile. El a reafirmat faptul că MP va intra în cursa electorală pentru alegerile locale cu obiectivul de a obține un scor de 10% - 12%. Întrebat despre o posbilă candidatură la București, Băsescu a spus: „Vreți să vă spun secrete? Niciodată nu am exclus, dar nici nu am afirmat că o voi face".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE