Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Udrea: Politicienii sunt santajabili si actioneaza de frica

Postat la: 17.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a declarat in cadrul unei emisiuni TV, ca votul din Parlament in cazul sau a fost unul dirijat. „Politicienii sunt santajabili si actioneaza de frica. Votul din cazul meu a fost unul dirijat. Unora le era teama sa si plece de teama ca nu cumva a doua zi sa se trezeasca cu vreun dosar penal.

Asa functioneaza Romania acum si nu mai e niciun secret. In felul acesta functionau mai de mult sau cel putin se pregateau sa functioneze asa", a declarat Udrea. Elena Udrea a mai adaugat ca in trecut a confundat unele actiuni cu statul de drept.

„Eu am confundat unele actiuni cu statul de drept. M-am gandit ca scopul pe care il vedeam necesar - statul de drept puternic - scuza anumite mijloace, cum ar fi anumite abuzuri.

Acum nu mai gandesc asa. Pot sa accept si situatia in care sa fiu victima colaterala pentru ca Romania sa ajunga unde ar trebui, dar suntem pe un drum bun? Vor fi eliminati toti cei care sunt posibili lideri", a mai declarat aceasta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE