Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Vanghelie se laudă că are 70% în sondaje!

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul-suspendat al Sectorului 5, l-am numit pe Marian Vanghelie, nu se sfieşte deloc să le arate pisica foştilor colegi de la PSD, în pofida faptului că se află în arest la domiciliu, fiind judecat pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Concret, Vanghelie s-a lăudat telefonic pesediştilor loiali - care i-au transmis că-i ţin pumnii în trânta cu DNA-ul, cu prilejul sărbătorii de Sfânta Maria Mică, când edilul-suspendat a organizat, la domiciliu, o mică şuetă cu aer onomastic - că, în ciuda problemelor pe care le are cu justiţia, este cotat la nu mai puţin de 70% încredere (într-o analiză pe care i-a comandat-o sociologului Marius Pieleanu, pe raza Sectorului 5).

Cel mai probabil, Vanghelie - care nu este atât de naiv încât să nu ştie că DNA-ul l-a tras pe o linie moartă, şi că Beciul Domnesc îi e mai aproape decât jilţul de primar - vrea să bage zâzanie în sânul filialei PSD Sector 5, acreditând ideea că intenţionează să se amestece, totuşi, din umbră, în jocul alegerilor electorale de anul viitor, prin susţinerea unui candidat propriu la primăria de sector.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE