Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit la doar 12 ani, dar a lăsat un mesaj. Ce au găsit părinţii printre lucrurile ei la doar două săptămâni

Postat la: 10.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Avea doar 12 ani când s-a stins din viaţă. O fetiţă din Statele Unite care a murit din cauza unei penumonii, a reuşit să îşi şocheze părinţii cu mesajul ei. La doar două săptămâni după ce a decedat, aceştia au găsit o scrisoare adresată chiar ei, pe care ar fi urmat să o citească la vârsta de 22 de ani.

"A fi deschisă de Taylor Smith, la 13 aprilie 2023", scria pe plic. "Dragă Taylor, cum mai merge? Viața era destul de frumoasă acum 10 ani. Primești aceste felicitări cam târziu, dar ți le-am scris foarte devreme. Felicitări pentru absolvirea liceului. Dacă n-ai terminat liceul, ar fi bine să te întorci la învățat. Obține diplomă aia! Te-ai mutat la casa ta? Cum e la facultate? La ce ai note mari? În momentul când îți scriu aș vrea să devin avocat (...) Cam atât am avut să-ți spun. Nu uita că au trecut 10 ani de când ți-am scris aceste rânduri. Probabil multe lucruri s-au întâmplat. Și bune, și rele. Însă nu uita că fac parte din viață și trebuie să le faci faţă", a scris fetiţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE