Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ACCIDENT horror la Cluj. Doi morţi şi cinci răniţi, dintre care doi copii

Postat la: 15.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de 46 ani din Ungaria şi o femeie de 45 de ani care se afla în maşină cu el au murit sâmbătă într-un accident rutier produs pe raza localităţii Poieni, în satul Bologa din judeţul Cluj. În accident au mai fost rănite cinci persoane, dintre care trei grav.

"Un bărbat de 46 ani, din Ungaria, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 - E60, din direcţia Oradea înspre Huedin, la o curbă periculoasă la dreapta a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autovehiculul care era condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 32 de ani din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În urma impactului, a decedat conducătorul autovehiculului care a intrat pe contrasens, precum şi o femeie de 45 ani, pasager în acest autoturism pe locul din dreapta faţă", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

De asemenea, au fost răniţi grav doi pasageri aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului care a intrat pe contrasens, respectiv un pasager aflat în autoturismul care circula regulamentar, pe locul din dreapta faţă. Doi minori de 5 şi 7 ani, aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar, au fost răniţi uşor. Toate victimele au fost transportate la spital. Traficul rutier a fost blocat în zonă, sâmbătă dimineaţă, între orele 7,40 - 9,30. În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE