Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alina Gorghiu, propusa ca presedinte unic al PNL

Postat la: 01.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostii democrat-liberali au propus sambata ca PNL sa fie condus de un presedinte unic, respectiv Alina Gorghiu, din partea vechiului PDL fiind imputernicit sa semneze listele cu candidati pentru alegerile parlamentare eurodeputatul Daniel Buda, potrivit unor surse din partid. Liberalii urmeaza sa se reuneasca intr-o sedinta a conducerii incepand cu ora 18,00, unde se va discuta aceasta solutie.

Inainte sa intre la sedinta Biroului Politic National al partidului, Alina Gorghiu spusese, ca, desi partidul se afla azi intr-o situatie "mai dificila", sfarsitul zilei va fi bun pentru partid. "Sustin solutia cea mai buna si sunt convinsa ca azi vom veni cu o solutie foarte buna. De 140 de ani tot iesim din situatii de criza si mergem inainte. Azi suntem intr-o situatie mai dificila, dar n-am niciun fel de ezitare in a spune ca sfarsitul zilei va fi bun pentru PNL", a declarat Gorghiu, intrebata pentru ce solutie opteaza - formula copresedintelui sau a presedintelui unic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE