Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Cum a obtinut Gabriel Oprea misterioasa avansare de la gradul de maior la locotenent colonel

Postat la: 05.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Despre cum a avansat Gabiel Oprea de la gradul de locotenet colonel la cel de general se cam stie. Nici el n-a facut vreun secret din asta. Dar ce se stie mai putin este cum a avanst Oprea de la gradul de maior la cel de lt. colonel.

Conform informatiilor Ziuanews, 1996 are loc admiterea la Colegiul National de Aparare, pentru setul de cursuri care incepeau in ianuarie si se terminau in iunie 1997. Pe lista cursantilor apare si gabriel Oprea (nu se stie cum a fost admis si la a cui recomandare). Intre alti colegi ai lui Oprea ii gasim pe colonelul Stefan Trasca (la vremea aia era sef la resurse umane in Ministerul Apararii) si pe generalul ion Palade (care era secretar de stat la MApN). Cu ajutorul celor doi, majoritatea cursantilor au capatat avansarea in grad. Pentru aceasta era suficient la dosar o copie a livretului militar si diploma absolvire a acestui Colegiu de Aparare. Ca atare si Gabriel Oprea a obtinut avansarea dupa terminarea Colegiului, cu sprijinul celor doi ofiteri mentionati.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE