Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, la sediul PNL

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, s-a întâlnit cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, la sediul PNL, în această dimineaţă, pentru a discuta despre planurile pe care el le are pentru Guvernul tehnocrat.

PNL este primul partid pe care Cioloş îl consultă. Reamintim că ieri, Dacian Cioloş a fost desemnat premier de către Klaus Iohannis. Alina Gorghiu a declarat după întâlnire, că a avut o discuţie preliminară cu premierul desemnat: "Inca lucreaza la lista, de ieri a primit mandatul. Incepe sa isi creioneze lista". Cioloş a spus, după nominalizare, că în perioada următoare îşi va concentra atenţia pe formarea echipei de miniştri:

"Acest Guvern trebuie să aibă maturitatea să lucreze cu Parlamentul. Am intenţia să deschid Guvernul spre societate, să ascultăm şi să pregătim decizii împreună. Voi lucra îndeaproape cu Parlamentul pentru a progresa împreună. În următoarele zile în perioada care urmează, îmi voi concentra atenţia către formarea unei echipe, pentru mine lucrul în echipă este esenţial, şi înainte de a vorbi despre programe de guvernare, vreau să îmi concentrez atenţia către echipa din care voi face parte".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE