Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Prodan, umilit de un consilier UDMR: ''Nu a fost aşa mare fotbalist''

Postat la: 29.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consilierul UDMR Kereskenyi Sandor din Satu Mare se opune ca stadionul Olimpiei să poarte numele fostului mare internaţional Daniel Prodan, component al Generaţiei de Aur alături de Hagi sau Gică Popescu, după ce fostul fundaş a murit de infarct la doar 44 de ani.

În timpul unei şedinţe a conducătorilor locali, toţi cei prezenţi au fost de acord ca stadionul Olimpiei Satu Mare să poarte numele Daniel Prodan, în memoria fostului mare fotbalist, cu excepţia consilierului UDMR Kereskenyi Sandor.

''L-am cunoscut personal pe Daniel Prodan şi de departe nu era un fotbalist atât de mare cum am auzit. Era un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut (...) În ceea ce priveşte capacităţile sale morale şi intelectuale, despre astea am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să iniţiem sau să cădem în această greşeală ridicolă, dacă nu impardonabilă, şi să iniţiem un cult nepotrivit'', a declarat consilierul de origine maghiară.

Daniel Prodan (1972-2016) a jucat, printre altele, 122 de meciuri pentru Steaua, inclusiv în Liga Campionilor, 34 de meciuri pentru Atletico Madrid şi 54 de meciuri pentru echipa naţională a României, într-una dintre cele mai bune perioade ale istoriei sale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE