Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Descinderi DNA la Administrația Rezervației Biosfera Delta Dunării

Postat la: 29.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA au descins ieri la sediul Administratiei Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii iar percheziile au vizat modul de realizare a unui proiect european derulat anul trecut de instituția publică din subordinea Ministerului Mediului pentru accesibilizarea unor canale din Rezervație blocate din cauza aluviunilor.

„Este o acțiune a DNA în legătură cu un proiect finanțat din fonduri POP (Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013, n. red.) prin FLAG (Grupul local de pescărie durabilă, Fisheries Local Action Group, n.red)", a declarat guvernatorul Rezervației, Grigore Baboianu. Zonele în care trebuia implementat proiectul sunt Crișan, Maliuc, Sulina-CA Rosetti, Tulcea-Pardina, Sfântu Gheorghe-Uzlina și Razim-Sinoe.

Lucrările de decolmatare a canalelor din Deltă vizează asigurarea accesului în localitățile izolate din Rezervație, precum și asigurarea unei alimentări minime a complexelor acvatice din Deltă. Insa, ceea nu a spus guvernatorul Grigorea Baboianu este ca cel care a derulat proiectul european prin FLAG este actualul sef al Sectiei de Gospodarire a Apelor Tulcea, Paul Cononov, fost guvernatorul al Administratiei Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii. Acțiunea DNA de la sediul ARBDD este prima de acest gen din ultimii 12 ani, proiectul care ar constitui obiectul cercetărilor DNA având o valoare de 9 milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE