Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Dupa Anul Nou va fi măcel in administratie si printre functionarii publici. Cioloș taie-n carne vie!

Postat la: 05.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews a intrat in posesia unor informatii de culise de ultima ora care vor nemultumi probabil malta lume. Dacian Cioloșa anuntat mai voalat, in urma cu o saptamana, ca nu peste tot vor fi cresteri salariale, ar putea fi diminuari, dar, cel mai important e ca se vor face "ajustari" in administratie, printre bugetari. Aum avem confirmarea ca acest fapt se va petrece imediat dupa anul nou si vom asista la cea mai mare epurare de cadre din istoria recenta a României.

Guvernul va pune în aplicare o reformă masivă a sistemului bugetar. Dacian Cioloș a avut nevoie de partide pentru a își trece Guvernul prin Parlament și va mai avea nevoie pentru votul pentru bugetul anului viitor. Dar reforma pe care o pregateste va fi una decimatoare. Nu numai sefimea din administratie e vizata sa fie "purificata", ci si intregul sistem bazat pe "nepotism" pe incompetenta si amantlâc, ceea ce sa recunoastem este foarte bine, dar ce snse de reusita sunt in acest sistem corupt care mai degraba isi va sacrifica partea sanatoasa, atata cat a mai ramas, ca sa supravietuiasca buboiul cancerigen.

In România, funcțiile în sistemul public din România se acordă pe bază de aparteneță politică sau pe bază de pile și cumetrii. De 25 de ani așa a funcționat sistemul și acesta este atât de bine împământenit încât nimeni nu se gândește că un guvern tehnocrat va avea forța să schimbe ceva într-un an de zile. Partidele și-au liniștit sinecuriștii și le-au promis că urmează o perioadă scurtă în care, chiar dacă unii își vor pierde funcțiile, nu se va schimba mare lucru. La alegerile de la anul, partidele vor reveni la butoane și vor asigura reconectarea la banul public ar tuturor politrucilor și pilelor care își vor pierde funcțiile în această perioada.

Dacian Ciolos a declarat apropiatilor ca este decis sa duca aceasta lupta si sa rupa pisica. Va epura pe capete. Rezistența la schimbare va fi masivă și partidele vor începe să se agite. Sefimea si nepotii, rubedeniile, amantele si cutrele din sistem vor da din coate si e posibil sa inceapa si o vanatoare de vrajitoare careia sa-i cada victima destui nevinovati. Ciolos insa a promis la UE ca va rezolva aceasta problema in primele cateva luni ale noului an. Sa vedem ce-o sa iasa!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE