Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Facebook face schimbari importante după atentatele de la Paris, toţi utilizatorii fiind implicati

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Facebook a promis luni să își activeze funcția "Safety Check" (cu ajutorul căreia persoanele aflate într-o zonă afectată pot informa că se află în siguranță, n.red.) mai des în timpul dezastrelor, în replică la criticile, tot mai numeroase, care acuză rețeaua de socializare că a permis activarea acestei funcții doar după atacurile de la Paris, relatează Reuters.

Criticile survin după ce, în urma atacurilor teroriste de la Paris în care și-au pierdut viața 132 de persoane, milioane de utilizatori s-au folosit de această opțiune pusă la dispoziție de Facebook pentru a-și informa prietenii că se află în siguranță.

Cu toate acestea, alți utilizatori au criticat rețeaua de socializare pentru că nu a activat activat funcția și după alte atacuri - în special după atacurile cu bombă de la Beirut, soldate cu moartea a cel puțin 43 de persoane - deși funcția fusese lansată de Facebook în octombrie 2014.

"Mulți oameni au întrebat pe bună dreptate de ce am activat 'Security Check' pentru Paris, dar nu și pentru atacurile din Beirut și din alte locuri", a declarat șeful Facebook, Mark Zuckerberg, pe contul său oficial. "Până ieri, politica noastră era de a nu activa 'Safety Check' decât în cazul dezastrelor naturale. Tocmai am schimbat acest lucru și avem de gând să activăm 'Safety Check'' și pentru dezastrele produse de oameni", a adăugat acesta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE