Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iulian Gherguț, românul dispărut în Burkina Faso, este bine, dar nu se pot oferi mai multe detalii

Postat la: 30.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Iulian Gherguț, românul care a fost răpit în Burkina Faso înainte de Paște, este bine, a declarat premierul Victor Ponta. Prim-ministrul a spus că nu poate oferi mai multe informaţii despre situaţia acestuia dar susţine că primește în fiecare zi rapoarte despre situația lui Gherguț.

Întrebat dacă persoana răpită e bine, Ponta a răspuns: "Din toate datele pe care le avem acum, da, dar repet e un domeniu în care dacă facem exces de comunicare s-ar putea exact să facem cea mai mare greșeală și sunt convins că oameni care au ocupat funcții în statul român știu acest lucru. Show-ul cu mâini ridicate la aeroport aparține trecutului".

"Vești am în fiecare zi și de acolo, dar, așa cum siguranță știe un fost președinte al României, ar fi chiar o crimă să vorbești în fiecare zi dezvăluind niște lucruri confidențiale și care, dacă le dezvălui, ar putea chiar să pună în pericol grav viața și integritatea cetățeanului român", a afirmat Ponta, într-o declarație de presă la Riad, scrie ziuaconstanta.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE