Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, suferă de o boala rea, după moartea tatalui ei

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din cauza stresului provocat de moartea tatalui si din lipsa banilor pentru salariile angajatilor, fiicei cei mari a lui Vadim Tudor i s-a declansat o boala foarte rea. In urma cu doua saptamani, Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, s-a stins din viata, dupa ce, in decurs de cateva ore, a suferit 22 de stopuri cardio-respiratorii.

Sotia si fiicele lui Vadim sunt distruse de durere si se obisnuiesc extrem de greu cu ideea ca sotul, respectiv tatal, nu se mai intoarce. Primul membru al familiei care s-a mobilizat a fost Lidia, fiica cea mare a fostului europarlamentar. Mostenitoarea presedintelui de la Partidul Romania Mare s-a ocupat de funeraliile tatalui sau, iar mai apoi a mers la sediul celor doua reviste ale acestuia, pentru a gasi o modalitate prin care sa duca munca lui Corneliu Vadim Tudor mai departe.

Ultimele doua saptamani au fost extrem de grele pentru Lidia, iar durerea si stresul provocat de moartea tatalui, dar si de grija banilor, si-au spus cuvantul. Astfel, fiica cea mare a lui Vadim s-a ales de curand cu o boala dermatologica destul de grava, numita alopecie. Afectiunea se manifesta prin caderea masiva a podoabei capilare, iar cauzele principale sunt chiar stresul, grijile si suferinta.

Imaginile surprinse miercuri de CANCAN nu lasa loc de interpretari si se vede foarte clar faptul ca Lidia are goluri imense de par in crestetul capului. Din pacate, nu exista un tratament precis pentru aceasta boala. Cei care sufera de alopecie pot lua un medicament pe baza de hormoni, care stimuleaza cresterea parului. Insa, exista riscuri mari ca parul sa nu creasca numai in cap, ci pe tot corpul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE