Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mama unei victime din COLECTIV a fost JEFUITĂ în spital

Postat la: 24.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mama lui Paul Alexandru Georgescu, una din cele 63 de victime ale incendiului din clubul Colectiv, a fost jefuită cu câteva zile înainte de Crăciun, în spitalul unde este în continuare internată iubita tânărului.

Mamei chitaristului Alex Georgescu (23 de ani) i-a fost furat telefonul mobil la Spitalul Bagdasar Arseni, unde se află internată Raluca, prietena fiului ei. Femeia a povestit întâmplarea pe Facebook, unde a făcut un apel către persoanele care o pot ajuta să-și recupereze telefonul. Furtul telefonului este dureros, întrucât mama avea salvate în acesta poze cu fiul ei și prietena acestuia.

"Din păcate mai există asemenea oameni! In noaptea de 20 spre 21 (n.r decembrie) mi-a fost furat telefonul din salonul 10, etaj 9, spitalul Baltazar Arseni unde o supravegheam pe Raluca care este în continuare internată în urma incendiului de la Colectiv. Stiu, eu sunt vinovată că am făcut imprudența să mă întind pe o targă, la 2 m de ușa salonului, să mă odihnesc 3-4 ore. Din păcate, "omul de bine", a intrat in timpul nopții în salon și a sustras telefonul.

Aparatul în sine nu mai este la modă, dar ce poze și filmulețe conținea îl face inestimabil. Acolo aveam poze cu Alex' și Duț pe care nu le-am descărcat. Fac apel la voi să distribuiți acest mesaj și, totodată, fac apel la persoana care a făcut această faptă să nu distrugă aparatul și să găsească o modalitate de a-mi parveni telefonul. Vă mulțumesc!"

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE