Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Membru al "Academiei infractorilor", prins când încerca să fugă din țară

Postat la: 23.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost prins în Bihor chiar când încerca să fugă din ţară. Vorbim despre un membru al Academiei Infractorilor care a pus pe jar întreaga Europă cu atacurile date la magazine de bijuterii şi ceasuri de lux. În urmă cu o săptămână, un alt membru al grupării a ajuns în custodia autorităţilor române. Prinderea celor doi vine abia la nouă luni de la anihilarea reţelei.

Tânărul de 20 de ani se pregătea să fugă din ţară când a fost prins de poliţiştii români. Dus în faţa instanţei cu propunere de arestare, judecătorii au acceptat cererea procurorilor şi l-au încarcerat pentru 30 de zile. Prinderea lui vine după ce în urmă cu o săptămână, poliţiştii au dat de urma unui alt membru al grupării, unul dintre apropiaţii liderului grupării Adrian Botez. El a fost găsit în judeţul Neamţ.

Poliţiştii îi căutau pe cei doi de la sfârşitul lunii aprilie, atunci când au destructurat Academia Infractorilor şi au trimis după gratii 14 membri ai reţelei. Auto-intitulata „Academie a Infractorilor" este cea mai temută grupare de hoţi din România. Membrii erau organizaţi în stil militar şi au dat zeci de spargeri în magazine celebre de bijuterii din ţări precum Franţa, Anglia, Olanda şi Belgia. Prada lor, ceasuri de lux şi bijuterii, valora peste 8 milioane de euro. O mare parte din ea nu a mai fost recuperată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE