Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Transporturilor, păcălit să încalce legea

Postat la: 07.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actualul ministru al Transporturilor, Sorin Buse, este pacalit non stop de cateva personaje din jurul sau, dar mai ales de cativa directori, in special Anisoara Cornila- sefa Directiei Juridice, si vreo doi eterni sefi de serviciu, printre care cel de la Personal-Petre Marculet.

Ca atare, luna trecuta, cu girul ministrului Sorin Buse, mai multi directori de la cateva entitati din subordinea ministerului din domeniul rutier si naval, carora le expirase contractul de mandat incheiat in 2012, in baza OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, le-a fost prelungit contractul cu inca sase luni, desi nu isi indeplinisera criteriile de performanta. Practic, Sorin Buse a girat o mare ilegalitate prin prelungirea mandatului unor directori cu puternica sustinere politica, intrucat in OUG nr.109.2011 nu se stipuleaza nicaieri ca se poate face o asemenea prelungire a contractului de mandat, mai ales ca unii dintre cei care au beneficiat de bonusul de sase luni nu si-a indeplinit deloc planul de investitii. Iar veniturile au scazut si vor scadea vertiginos.

Astfel, Sorin Buse crede ca a impacat si capra si varza, spalandu-se pe maini de responsabilitate printr-o ilegalitate, si lasand problema contractelor de mandat expirate pe seama viitorului ministru al transporturilor care va veni dupa alegerile din decembrie 2016. De fapt, nici nu e de mirare ca Sorin Buse a fost pacalit de baietii smecherii care roiesc in minister pentru ca el nu vede altceva decat CNADNR, fiind dus de nas de catre directorul Catalin Homor. In ultima vreme, ministrul Transporturilor a mai rarit-o cu deplasarile in tandem cu Homor pentru simplul fapt ca acesta a fost in carje.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE