Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Bica, soțul Alinei Bica, a fost ridicat de DIICOT pentru evaziune fiscală

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DIICOT au descins, miercuri dimineața, la mai multe locații într-un dosar de evaziune fiscală., printre persoanele vizate este și Mircea Bica, soțul fostei șefe a DIICOT, Alina Bica. Acesta a fost ridicat de la domiciliu și dus la audieri. 

Potrivit unor surse judiciare, Mircea Bica a fost "turnat" de Ovidiu Tender, unul dintre cei cu care a avut de-a face și Alina Bica și care a ținut-o mai multe luni după gratii. Procurorii transmis că au indicii privind săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și constituire de grup infracțional organizat, într-un dosar în care prejudiciul se ridică la 3,4 milioane de lei.

Potrivit unor surse judiciare, soțul Alinei Bica ar fi primit mită pachetul majoritar de acțiuni al unei societăți de pe platforma industrială Nitramonia. 11 persoane, printre care şi Mircea Bica, au fost duse la audieri, la sediul DIICOT Brașov.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE