Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mitică Dragomir după tragedia din Colectiv: "Nu știm să ne respectăm morții"

Postat la: 02.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat dur pe marginea faptului că s-a jucat fotbal în aceste zile de doliu, dupa tragedia din Clubul Colectiv din Capitala.

"Nu trebuia să se joace fotbal în România în astfel de momente, dar nu are cine să mai conducă fotbalul profesionist. Dacă aş fi fost preşedinte, dădeam dispoziţie, de la mine putere, să se întrerupă campionatul, pur şi simplu, în aceste zile de doliu naţional. Nu se juca niciun meci, decideam peste ministrul Gabriela Szabo şi toţi ceilalţi care au luat hotărârea să se joace.

La mine nu s-a întâmplat o astfel de nenorocire, dar dacă ar fi fost, n-ar fi suflat nimeni în front. Se amâna etapa, că nu era nicio problemă, găseam o fereastră să o reprogramăm. Asta e, nu ştim să ne respectăm morţii, nu ştim să ne respectăm pe noi, nu ştim nimic... Nici pe vii, nici pe morţi nu ştim să-i respectăm. Suntem nişte nebuni!", a declarat Dumitru Dragomir.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul terifiant: 30 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.

După ce au efectuat măsurători toată noaptea alături de criminalişti la clubul Colectiv, procurorii de pe lângă Parchetul Bucureşti au fost înştiinţaţi telefonic că trebuie să predea documentaţia Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a preluat cazul. Amploarea uriaşă pe care a luat-o acest caz şi numărul mare de victime au stat la baza acestei decizii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE