Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moscova reacționează la acuzațiile lui Poroșenko: Nu există trupe ruse în Ucraina

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce Petro Poroșenko, președintele Ucrainei a declarat că Rusia pregătește o invazie în Ucraina, Igor Konașenkov, reprezentant al Ministerului rus al Apărării a intervenit public și a negat orice afirmație pe acest subiect, susținând că nu există trupe ruse în Ucraina. 

"Niciun fel de trupe regulate ruse nu există în Ucraina, nemaivorbind de grupuri tactice de luptă', a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului apărării, Igor Konașenkov, potrivit TASS.

Reacția rușilor a venit după ce Petro Poroșenko a susținut un discurs în parlamentul de la Kiev și a avertizat că Rusia pregăteşte o invazie de mare amploare asupra Ucrainei. "Există riscuri uriaşe de reluare a confruntărilor militare de mare amploare. Armata ucraineană trebuie să fie pregătită pentru o nouă ofensivă din partea inamicului, chiar şi pentru o invazie de mare amploare de-a lungul frontierei cu Rusia. Trebuie să fim pregătiţi pentru asta", a avertizat președintele Poroşenko.

Potrivit acestuia, armata ucraineană a mobilizat în estul țării 50.000 de militari. În ultimele 48 de ore, conflictele din estul Ucrainei s-au intensificat.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE