Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noul director al SC Aeroporturi SA vindea acum trei zile tablouri pe Olx

Postat la: 01.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lovitura de teatru in CA al Aeroporturi Bucuresti SA. Dupa luni de zile in care clanurile cu interese mafiote din Transporturi au avut mai multe tentative de puci impotriva conducerii companiei, devenita din primavara si interimara, dezideratul acestora a fost partial implinit.

Iar asta pentru ca Ziuanews a tot dezvaluit asupra intereselor gastilor de tip interlop din Ministerul Transporturilor, ba in a-l readuce la conducerea companiei pe aservitul Liviu Radu, ba pe Dragos Titea, sau, in cele din urma, prin sforile trase de vicepremierul Costin Borc si secretarul de stat Ionut Mosteanu, pentru a-l instala pe controversatul Radu Merica. Acestia ar fi urmat sa "vanda" pe interese si in dauna TAROM mai multe servicii catre Luftansa, in ciuda dorintelor partii NATO ca la Aeroporturl Otopeni sa se foloseasca "solutii" interne, strict românesti, pe politica vechii conduceri.

Din informatiile Ziuanews am aflat ca in urma articolelor noastre care au avut ecou la Guvern, asa a aflat si Dacian Ciolos despre interesele lui Borc si ale "gruparii germane", motivate si de rapoarte ale SRI, cum bine atrageam atentia. Ciolos i-a cerut expre ministrului Dan Costescu ca la conducerea companiei sa fie numit un tanar tehnocrat care sa nu aiba niciun fel de "bube" si sa nu fi fost inregimentat in clanurile pomenite anterior. Ca atare, Sorinel Ciobanu - director interimar - a fost inlocuit de CA cu Cosmin-Catalin Pestesan, reprezentatnt in AGA, manager public in Directia Aviatie a MT.

Pestesan face parte din gruparea Stoicescu (Stoicescu Sorin-Paul, Pușcașu Geanina-Cristina, Dl. Pestesan Cosmin-Catalin, Dl. Dimitrescu Mirica si Dl. Cighi Adrian) care s-a opus in AGA din decembrie anul trecut unei tentative de puci condusa de gruparea Liviu Radu (Liviu Radu, Bogdan Găurean, Radu Merica, Marius Bodea, din partea Ministerului Transporturilor și Adrian Cighi). Ca atare, se poate spera ca actualul director al companiei cel putin nu face jocurile clanurilor din minister.

Interesant este ca Pestesan, desi tanar, e privit ca un specialist in domeniu, un veritabil tehnocrat, care, conform declaratiei de avere detine cu sotia un apartament, un autoturism vechi din 2007, un credit de 5000 de euro si un cont cu 29.000 de lei. Pe de alta parte, din nevoie de bani probabil, pe 29 iunie 2016 a postat pr Olx, un anunt conform caruia vindea un tablou "Portret de femeie", ulei pe panza, 40.5x25cm, semnat stanga jos cu brun Forlenza, sf.sec.XIX, cu suma de 400 de euro. Anuntul a fost retras dupa numirea in functie, fie ca a fost vandut, fie ca nu mai avea nevoie de bani!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE