Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Oaia neagra" a familiei Becali s-a insurat si s-a facut cuminte

Postat la: 13.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Considerat ani la randul "oaia neagra" a familiei, Valentin Becali - fiul lui Virgil si, totodata, nepotul mult mai faimosului Gigi - s-a facut baiat de casa. Si in spatele acestei transformari sta, bineinteles, o femeie... Dintre numerosii nepoti ai lui Gigi, Valentin Becali era, pana nu demult, cel pe care finantatorul Stelei il avea cel mai putin la inima.

Motivul? Printre altele, un episod petrecut in 2007, care a adus multa rusine familiei Becali. In varsta de 19 ani la vremea respectiva, Valentin a fost filmat batandu-se cu un barbat in plina strada, ziua in amiaza mare. Ani de zile, Gigi Becali nu a vrut sa mai auda de el, considerand acea intamplare o ofensa adusa intregii familii. Asta pana in 2012, cand unchiul si nepotul aveau sa faca pace. Motivul? Valentin a demonstrat ca s-a schimbat total, scapand de eticheta de "baiat rau" si alegandu-se cu una noua: de familist convins.

Situatia este cu atat mai interesanta cu cat femeia care a reusit sa il puna cu botul pe labe pe tanarul machidon este tocmai una dintre verisoarele lui, de gradul trei. Valentin Becali si Victoria Cipu au facut nunta in 2012, la eveniment participand intreaga familie, printre care si Gigi Becali, semn ca patronul Stelei si-a iertat in sfarsit nepotul. Un alt fapt interesant este ca mariajul intre rude reprezinta ceva normal in familia Becali. Pana si Gigi si nevasta lui, Luminita, sunt verisori de gradul trei, fiind vorba de un soi de traditie intre machidoni. "E vorba de traditie. Bunicii nostri au stat in aceeasi casa, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul trei, dar nu conteaza asta", spunea la un moment dat seful Stelei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE