Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oprea face Teatru. Si Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actrița Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR, potrivit unui comunicat al formațiunii transmis luni. "Marea doamnă a teatrului românesc Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR.

Este o mare onoare pentru UNPR ca elite ale societății noastre să se alăture unui partid care respectă valorile naționale românești", se arată în comunicatul UNPR, citat de Agerpres. Cezara Dafinescu nu este singura artistă care a intrat în politică de curând și mai exact în UNPR. Actorii Vasile Muraru, Alexandru Arșinel și Mihai Mălaimare și-au depus și ei recent adeziunile la UNPR.

Actorul Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR cu o săptămână în urmă, el fiind în trecut membru al PSD şi PNL şi deputat în două legislaturi. În 2010, a anunţat că se retrage din politică şi a părăsit PNL, în urma unui conflict cu liberalii.

Mihai Mălaimare a pierdut definitiv procesul în care a contestat raportul ANI, prin care s-a stabilit că s-a aflat în stare de incompatibilitate între 2008 şi 2013, întrucât a fost atât membru titular al Consiliului Naţional al Audiovizualului, cât şi manager, respectiv director al Teatrului Masca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE