Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pe Victor Ponta îl așteaptă noi dosare la DNA. Radu Tudor: Urmează dosarul votul din Diaspora

Postat la: 09.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, marți seara, că are informații din rândul procurorilor, potrivit cărora premierul Victor Ponta nu va scăpa doar cu acest dosar și că i se pregătesc și altele. Următorul pe listă este dosarul Votului din Diaspora. 

"Premierul Victor Ponta nu va fi lăsat în pace. Sunt informații că îi vor face alte dosare, îi vor aduce alte acuzații. DNA pregătește alte noi dosare pentru Victor Ponta forțându-se demisia sau demiterea lui. Următorul dosar pe care îl pregătește este votul din Diaspora. DNA lucrează la el de câteva luni.

Klaus Iohannis încearcă să devină liderul PNL din afara lui în lipsa unui lider. Azi a fost amenințător la adresa lui Victor Ponta. A înregistrat deja un mic succes, UDMR îl vrea pe Ponta doborât. Fanii lui Victor Ponta zic că Iohannis e al doilea Traian Băsescu. Ne reîntoarcem la polarizarea de dinainte de 16 noiembrie 2014 Ponta-Băsescu.", a spus Tudor la Antena 3.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE