Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răfuială pecuniară la Camera Deputaţilor

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca secretarul general Cristian Panciu taie si spanzura in Camera Deputatilor, iar cine nu ii canta in struna acestuia zboara sau este tras pe linie moarta.

De ceva timp a cazut in dizgratia venerabilului Cristian Panciu si directorul Directiei Tehnice din Camera Deputatilor, Alexandru Daniel Tanase, fapt pentru care a fost schimbat din aceasta functie fara nicio explicatie. Insa, nu a fost de ajuns ca a fost retrogradat, dar Tanase s-a trezit ca a ramas si fara remuneratia aferenta lunii septembrie 2015, circa 6.000 de lei.

De ce? Pentru ca asa a vrut Cristian Panciu, cu de la sine putere si fara acordul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa-i opreasca banii lui Alexandru Tanase. Dupa scandaluri si mai multe reclamatii, Cristian Panciu a catadicsit sa dea dispozitie ca Tanase sa-si primeasca banii care i se cuveneau legal.

DREPT LA REPLICĂ

Secretarul General al Camerei Deputaților nu are ca atribuție, potrivit Regulamentului de organizare și funcționare al serviciilor Camerei Deputaților, semnarea pontajelor direcțiilor și serviciilor din cadrul instituției, aceasta aparținând, exclusiv, șefilor de departamente, directorilor direcțiilor independente sau a șefilor de servicii.

Mai mult, referitor la situația prezentată în articolul dumneavoastră, vă aducem la cunoștință faptul că încă din data de 13 octombrie 2015, chiar domnul Secretar General Cristian-Adrian Panciu a dispus demararea unei anchete pentru elucidarea acestor aspecte.

Potrivit informațiilor preliminare relevate până la această dată, domnul director Alexandru Daniel Tănase și-a primit drepturile salariale aferente lunii septembrie cu o întârziere de 10 zile, deoarece nu au fost prezentate, în timp util, Direcției Resurse Umane și Salarizare, documentele justificative necesare plății, respectiv pontajul pentru activitatea prestată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE