Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Recidiva de la Clubul Colectiv. Ce s-a mai petrecut acolo anul trecut

Postat la: 02.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Problemele de la Clubul Colectiv din București erau mai vechi și se poate lesne spune că sunt niște recidiviști. În ciuda a ceea ce spun ce cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, situația de acolo era foarte bine cunoscută. Astăzi ni se spune că cei de la ISU habar nu aveau de ce se afla acolo. Cred că știu prea bine ce e acolo și cineva încearcă să acopere niște vinovății.

Minciuna poate fi demontată ușor cu o știre din 28 noiembrie 2014, când, în aceeași clădire, a avut loc un alt incendiu. ISU a mers la fața locului, a stins incendiul, iar omul de la ISU a dat atunci și-o declarație. Iat-o: "Ne-am prezentat si noi la fata locului sa vedem ce se intampla mai exact - incendiul a fost stins, iar clubul Colectiv nu are nicio problema" (28 noiembrie 2014), demonstrează Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de socializare. Și se pare că are dreptate. ACUM APROAPE UN AN EXACT ÎN ACELAȘI LOC ISU ȘI SMURD INTERVENEAU LA UN INCENDIU.

Iată stirea de atunci, 28 Noiembrie 2014:

Un incendiu a izbucnit, vineri, intr-o incapere din cladirea fostei fabrici bucurestene Pionierul, unde sunt depozitate mai multe covoare, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti. Fabrica se afla la adresa Tabacarilor 7, unde se afla si clubul Colectiv. Potrivit oficialului ISU, incendiul a fost anuntat la 112 cu putin inainte de ora 13.00. Ne-am prezentat si noi la fata locului sa vedem ce se intampla mai exact - incendiul a fost stins, iar clubul Colectiv nu are nicio problema (cei care se duc la concertul Chinise Man o vor putea face in continuare fara probleme).

Oficialii prezenti la fata locului ne-au spus ca nu s-a stabilit inca o cauza exacta pentru incediu, dar ca vor demara o ancheta pentru a afla cu certitudine daca a fost spontan sau intentionat. Mai multi oameni prezenti in incinta fabricii vorbeau ca incendiul mai mult ca sigur a fost provocat intentionat. Ramane sa aflam si declaratiile oficiale ale politistilor. Incaperea care a luat foc are aproximativ 100 de metri patrati si este situata la parterul cladirii, intr-o zona aflata sub paza. Daniel Vasile a mai spus că incendiul nu a provocat victime si nici nu există posibilitatea ca focul sa se extindă. ISU a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscara, un echipaj de descarcerare si unul SMURD.

Precizare:

Am primit din partea purtatorului de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, precizarea ca in urma cu un an, incendiul la care se face referire in articol nu a fost chiar in incinta acestui club, ci intr-un corp de cladire alaturat, unde se afla un depozit de covoare, adresa fiind insa aceeasi cu a clubului Colectiv, Tabacarilor 7, fiind vorba de un complex din cadul fostei fabrici Pionierul.

Acest fapt este precizat si in stirea de mai sus. Chestiunea este insa ca ISU cunoastea ca tot in acea incinta functiona si Clubul Colectiv, după cum se preciza cu un an in urma in comunicatul lor. Acest fapt se bate cap in cap cu declaratia de acum o zi a ISU care, prin reprezentatnt sustinea ca nu stia de existenta clubului Colectiv, ca nu s-a cerut autorizare si ca abia acum au aflat si la ISU ca exista un club in incinta respectiva. Ceea ce, iata, nu este adevarat, ISU cunostea de cel putin un an de existenta clubului ceea ce ne face sa intrebam dece nu a fost controlat in tot acst rastimp, mai ales ca mai avusese loc un incendiu in acel complex.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE