Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reteță de succes la CFR Marfă: Eficiență prin somaj tehnic!

Postat la: 08.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea CFR Marfa, in frunte cu directorul general Mihut Constantin Craciun, se afla in aceste zile la hotelul detinut de companie la Predeal pentru a gasi solutii de eficientizare a activitatii.

Aceasta actiune precede intalnirea din 6 iunie 2016 dintre conducerea companiei si liderii de sindicat in urma careia a rezultatat ca exista un deficit intre veniturile companiei si cheltuieli iar productivitatea muncii a scazut pe primele trei luni din 2016 cu 13,5% fata de perioada similara a anului trecut. In urma acestei intalniri, conform procesului verbal incheiat (vezi documentul in facsimil), s-a convenit ca una dintre masurile de eficientizare a activitatii „este aplicarea masurilor de intrerupere temporara sau partiala a activitatii (somaj tehnic) incepand cu data de 16.06.2016".

Unii liderii sindicali nu au fost de acord cu intrarea in somaj tehnic, altii au cam scaldat-o, iar conducerea CFR Marfa a anuntat ca va da un raspuns in aceasta problema pana la inceputul saptamanii viitoare. De ce oare a trebuit sa mearga intreaga conducere a companiei la Predeal cand rezolvarea acestor probleme se face la Bucuresti? Poate doar pentru recreere si ozonificare ca deh ... CFR Marfa tot are pierderi si se tot spera la redresarea companiei prin management corporatist!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE