Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Romania ar putea fi singura destinatie turistica europeana pentru zoofili

Postat la: 29.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentul danez a interzis de curand zoofilia. Acesta practica sexuala mai este legala in trei tari din Uniunea Europeana, printre care si Romania. Pana pe 21 aprilie, in Danemarca nu erau interzise relatiile sexuale cu animalele, daca se aprecia ca acestora nu li s-a facut niciun rau.

Pentru activisti, acest concept de "a face rau animalului" a fost greu de demonstrat, facand din Danemarca o destinatie pentru turismul zoofil. Acum, zoofili vor fi condamnati la un an de inchisoare. Daca recidiveaza, sentinta se dubleaza. Intre timp, Ungaria, Finlanda si Romania au ramas ultimele tari din Uniunea Europeana in care zoofilia este permisa. Dar, in vreme ce in Romania nu exista inca un proiect legislativ in acest sens, in Ungaria este luata in dezbatere aceasta situatie, iar in Finlanda se va da o hotarare in acest sens in urmatoarele trei luni. Daca nu va exista nicio initiativa, Romania va ramane ultima tara din Europa ca destinatie turistica pentru zoofili.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE