Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sechestrată 22 de ore şi bătută cu bestialitate de iubitul gelos

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără de 26 de ani, din Lugoj, susţine că a fost sechestrată şi bătută cu bestialitate de iubitul ei cu 9 ani mai mare, gelos peste măsură. Adrian Claudiu Bajusz, în vârstă de 35 de ani, a sechestrat-o pe fată 22 de ore, timp în care şi-a bătut prietena cu bestialitate. Tânăra s-a ales cu trei coaste rupte, are răni la ochi, i-a fost smuls părul din cap, iar corpul e plin de vânătăi.

"Au mai fost episoade în care mai m-a bătut din cauza unor întrebări legate de trecutul meu, dar niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva. Ceea ce s-a întâmplat a început tot în urma geloziei sale. După ce m-a întrebat dacă l-am înşelat şi cu cine am fost în apartament, a început să mă bată cu cureaua peste spate, apoi alterna loviturile cu pumnii, peste cap şi peste spate. M-a bătut aproape 22 de ore şi nu am putut să mă ating de telefon. La un moment dat eram pe jos, lipită cu spatele de perete. M-a prins de păr şi în timp ce îmi vorbea vulgar mă dădea cu capul de perete care s-a şi rupt, fiind rigips. M-a târât prin bucătărie ţinându-mă de păr, iar apoi mi-a smuls părul din cap", a povestit tânăra.

 

Lugojeanca a reuşit să scape după ce a fost lăsată să coboare ca să cumpere ţigări, iar medicul legist i-a recomandat tinerei 21 de zile de îngrijiri medicale în cazul în care nu intervin unele complicaţii. Avocatul tinerei a depus o plângere la Secţia 2 Poliţie din Timişoara, iar acum se aşteaptă ca dosarul să ajungă la parchet. Bătăuşul mai are un dosar penal după ce în luna aprilie a fost prin băut la volan, având permisul suspendat însă, chiar şi aşa, el circula prin oraş cu maşina. El a fost adus joi la Secția 2 de Poliție din Timișoara, iar după ce se va termina audierea va fi introdus în arestul IPJ Timiș. Mâine va fi prezentat procurorilor în vederea arestării.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE