Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SENTINŢĂ DEFINITIVĂ: Pedepsele au fost mărite pentru cei 7 VIOLATORI din Vaslui

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cazul violatorilor de la Vaslui s-a încheiat. În luna august, cei 7 bărbaţi primeau pedepse cuprinse între 5 ani şi opt luni şi 8 ani şi patru luni. Azi a avut loc o răsturnare de situaţie. Curtea de Apel Iaşi a majorat pedepsele pentru toţi cei implicaţi, scrie Rtv.net.

Conform sursei mai sus menţionată, pedepsele pentru cei şapte tineri sunt:

1. Burada Silviu a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, după ce, în august, primise 8 ani şi 4 luni de închisoare.

2. Burlacu Paul Andrei a primit 8 ani şi 8 luni, după ce în august primise 7 ani de închisoare.

3. Bolboceanu Petrica a primit 8 ani şi 6 luni, după ce în august primise 7 ani de închisoare.

4. Avădanei Silviu + 8 ani de închisoare, faţă de 7 ani (în luna august)

5. Boicu Ionuţ Bogdan - 6 ani si 6 luni, faţă de 5 ani şi 8 luni de închisoare (în luna august)

6. Rotaru Alin Dumitru - 6 ani şi 4 luni, faţă de 5 ani şi 8 luni de închisoare (în luna august).

7. Surleac Ioan: 6 ani, faţă de 5 ani şi 8 luni de închisoare (în luna august).

În luna noiembrie 2014, ar fi sechestrat şi violat timp de mai multe ore o elevă de 18. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri. Astfel, imediat după ce a terminat cursurile, eleva s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu doi dintre tineri, care s-au oferit să o ducă acasă cu maşina. Aceştia însă au mers pe un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde au chemat şi alţi patru prieteni din sat.

Trei dintre aceştia au sechestrat-o în maşină pe fată, apoi au violat-o, în pofida insistenţelor victimei de a fi dusă acasă. Ulterior, cei şase vasluieni s-au mutat cu maşina pe un alt câmp, din apropierea localităţii Moara Domnească, unde şi-au mai chemat un prieten, patru dintre aceştia, alţii faţă de prima dată, abuzând-o sexual pe adolescentă. La un moment dat, eleva a leşinat, fiind trezită de către violatori cu alcool, după ce a fost stropită pe faţă.

După aproximativ trei ore, victima a fost dusă acasă şi i s-a recomandat să nu povestească despre cele întâmplate. Însă, eleva a mărturisit părinţilor că a fost abuzată sexual, fiind sesizate Poliţia şi Ambulanţa, iar un echipaj medical a transportat-o la spital.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE