Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tânăr de 21 de ani din Botoşani a murit la Spitalul Judeţean Suceava, după trei zile de spitalizare

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr în vărstă de 21 de ani din judeţul Botoşani, a pierdut lupta cu moartea după doar trei zile de spitalizare. Acesta era internat la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Suceava de pe data de 1 septembrie, când a căzut de pe o scară. El era angajat al SC Optic TV SRL - Punct de lucru Siret şi a căzut de pe o scară de la o înălţime de circa patru metri.

In acea zi a fost solicitat în timpul serviciului pentru depanarea unei defecţiuni la o casă din Grămeşti. Botoşăneanul a întins o scară telescopică pe un stâlp de la reţeaua de medie tensiune, ocazie cu care de la aproximativ patru metri a căzut pe gardul din lemn al casei unde a avut loc defecţiunea şi apoi în grădina aceluiaşi imobil.

In urma căderii, acesta a suferit mai multe leziuni, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu fractură de femur la piciorul drept. Florin M. era echipat cu cască de protecţie şi ham, dar nu a fost atent la coborârea de pe scară cu hamul. Oamenii legii au deschis la acea dată o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. In urma decesului tânărului, poliţiştii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE