Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unul din parasutistii accidentului de la Clinceni a murit iar ceilalti doi sunt in stare grava

Postat la: 18.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accidentul s-a produs duminica dimineata, pe aeroportul Clinceni de langa Bucuresti. Trei parasutisti s-au ciocnit in aer: unul a murit, doi sunt in stare grava. 20 de parasutisti s-au aruncat in acelasi timp dintr-un aparat de zbor, in cadrul unui exercitiu desfasurat pe aerodromul Clinceni.

Trei dintre ei (doi barbati si o femeie) s-au ciocnit unul de altul la circa 500 de metri altitudine. Potrivit primelor informatii, cei trei parasutisti s-au ciocnit intre ei din cauza ca nu au respectat intervalele de salt.

Unul dintre cei trei paraşutişti a intrat in stop cardiorespirator. Medicii sositi la locul accidentului l-au resuscitat timp de o ora, insa fara succes. Barbatul, 40 de ani, a fost declarat mort.

Un alt barbat, aproximativ 30 de ani, a fost intubat si transportat la spital. Acesta a intrat in stop cardio-respirator si i se aplică manevre de resuscitare. Cealaltă victima, o femeie, este constienta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE