Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vadim Tudor anuntă că Maria l-a părăsit pe Traian Băsescu vineri la ora 21,30

Postat la: 12.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Corneliu Vadim Tudor, proprietarul Ziarului Tricolorul, anunta prin intermediul publicatiei pe care o scrie integral că Maria Băsescu l-a parpsit, se pare, definitiv pe Traian Băsescu, vineri, la ora 21,30, după o cearta de pomina, prilejuita de iesirea din arest a Elenei Udrea si de mai multe interventii telefonice televizate:

"Vineri seară, a fost un scandal-monstru în familia lui Băsescu! Pe fondul ieşirii din închisoare a Elenei Udrea, soţia titulară i-a reproşat bărbatului infidel că apare, prea des, la televizor şi îi ţine acesteia partea, anunţînd că o va şi vizita. Matrozul a făcut ceea ce ştie mai bine (mai ales că era beat): nu a bătut-o, de data asta, ci a înjurat-o ca un birjar. Atunci, nevasta s-a sesizat pe el şi l-a ame-ninţat că o să înfunde puşcăria. Femeia şi-a făcut nu mai puţin de 4 valize. A chemat-o pe EBA, care a venit cu maşina şi a luat-o la ea acasă. Era 21,30. Pretextul este că va avea grijă de cei doi nepoţi - de ce să mai angajeze bonă? Reamintim că EBA şi SIDA locuiesc într-un apartament luxos, de 5 camere, în Satul Francez. Se pare că, de data asta, plecarea Mariei Băsescu e definitivă.", este textul din ziarul Tricolorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE