Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vântu şi-a scos vila la inchiriat în regim hotelier

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi-a scos la închiriat, pe booking.com, vila din Bucureşti, în regim hotelier. Preţul de închiriere pentru „Villa Elise" este de 15 890 de lei.

In anunt se mentioneaza ca „aflată în Bucureşti, la 700 de metri de Muzeul Ţăranului Român, Villa Elise oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate". "Proprietatea asigură parcare privată gratuită. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unităţi includ o zona de relaxare.

Anumite camere au terasă sau balcon. Fiecare cameră oferă o baie privată cu cadă, bideu, articole de toaletă gratuite şi uscător de par. Proprietatea are o bucătărie comună. Puteţi juca tenis de masă la pensiune. Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" este la 700 de metri de Luxury Villa Elise, iar Parcul Herăstrău este la 1,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Henri Coandă, aflat la 13 km de Luxury Villa Elise. Sector 1 este o alegere excelenţă pentru călătorii interesaţi de Cultură, Restaurante şi Muzee", scrie in anunţul de pe booking.com.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE