Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vaslui: Fetiţă de şapte ani, lovită mortal pe o trecere de pietoni

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fetiţă de şapte ani din judeţul Vaslui a murit, duminică după-amiază, după ce a fost lovită de o autoutilitară pe o trecere de pietoni de pe drumul european E 581, iar apoi a fost târâtă pe o distanţă de câteva zeci de metri.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din localitatea Sârbi, de pe drumul european E 581, copila de şapte ani fiind lovită în plin de o autoutilitară care transporta carne, condusă de un tânăr de 23 de ani. În urma impactului, fetiţa a fost târâtă pe o distanţă de câteva zeci de metri.

"Din primele cercetări desfăşurate de poliţiştii s-a stabilit că minora a fost accidentată în momentul în care traversa strada pe marcajul pietonal. Şoferul a fost testat alcoolscopic de către poliţişti, rezultatul fiind negativ", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 23 de ani pentru ucidere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE