Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Xanax si Valium tripleaza riscul de cancer pulmonar

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un studiu recent trage semnalul de alarma in privinta legaturii dintre somnifere si cancerul la plamani. O echipa de oameni de stiinta a descoperit, in urma unui studiu realizat pe 30.000 de oameni, ca somniferele, luate de milioane de oameni din intreaga lume, tripleaza cancerul de plamani, arata Daily Mail.

Oamenii care iau astfel de pastile de doua ori pe saptamana prezinta un risc marit de 2,5 ori, iar cei care au optat pentru aceste medicamente timp de trei ani sau chiar mai mult si-au triplat riscul de a face cancer pulmonar. Studiul a fost realizat timp de 20 de ani pe oameni din Marea Britanie, Norvegia si Finlanda si este considerat a fi cel mai mare in privinta legaturii dintre cancer si somnifere. Alte studii mai mici au sugerat o legatura, dar erau prea mici pentru a putea fi trasa o concluzie. Xanax si Valium se afla printre medicamentele periculoase in acest sens.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE