Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dezvaluiri senzationale: Mircea Negulescu afirma ca Florian Coldea stie pentru ce ofiteri de informatii lucreaza Clotilde Armand in favoarea statului francez

Postat la: 16.09.2020 - 17:06 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Negulescu, cunoscut în spațiul public drept „Portocală”, a susținut la Realitatea PLUS că Florian Coldea, fostul număr 2 din SRI, şi şeful SRI Prahova, Sabin Iancu, ar fi intervenit la instanţă pentru a împiedica arestarea unui om de afaceri. Mai mult, Negulescu afirmă că Florian Coldea ar fi mers personal la Ambasada Franţei, unde s-a întânit cu ofiţeri de informaţii, pentru a le garanta că omul de afaceri nu va fi arestat. Aceştia ar fi vorbit şi despre Clotilde Armand.

Negulescu a explicat: "Ce nu știți dvs. este că Sabin Iancu avea o relație destul de apropiată cu judecătorii de la Tribunal, de la Curtea de Apel Ploiești, s-au văzut atât în context profesional, dar și la chermeze. Deci avea posibilitatea să influențeze o soluție pe care judecătorii ar fi putut să o dea în dosarul Apa Nova. (...) La momentul întâlnirii care a avut loc la sediul Ambasadei Franței cu doi ofiteri de informatii francezi s-a discutat ceva și despre doamna Clotilde Armand."

Reporter (Bogdan Muzgoci): Se controla o companie în care era acționariat francez. Se discuta despre doamna Clotilde Armand în prezența a doi ofițeri?

Negulescu: Au purtat discuții și în legătură cu doamna.

Reporter (B.M.): Păi doamna ce legătură avea? Lucra pentru statul francez cumva, că nu înteleg?!

Negulescu: Dl. Coldea poate să spună lucrul ăsta...

Reporter: Adica discutau spionii între ei despre alți spioni? S-au vehiculat și informații referitoare la cui îi spunea dna. Clotilde Armand "Să trăiți!". (...) Deci vreți să spuneți că dl. Coldea știe, pe de-o parte, că s-a pus batista pe țambal, în acest caz, iar pe de altă parte mai știe și pentru cine lucreaza Clotilde Armand?

Negulescu: Nu pot eu să-l întreb, că nu am nicio calitate să-l întreb eu pe Florian Coldea, bănuiesc că poate fi întrebat de organelle abilitate...

Reporter (B.M.): Deci dl. Coldea știe cine e doamna Clotilde Armand? Și pentru cine lucrează?

Negulescu: Bănuiesc că da. În ultima perioadă, am înțeles, tot de la emisiuni de la dvs, că Florian Coldea solicita ofițerilor din subordine să culeagă date și informații în legătură cu toți magistrații, judecătorii și procurorii, ceea ce eu chiar cred." (...).

Reporter (B.M.): Revin la Clotilde Armand. Care sunt bănuielile în legătură cu ea? Ce calitate avea?

Negulescu: Bănuiesc că statul francez avea niște interese referitoare la doamna respectivă. Altfel, nu se discutau situațiile referitoare la ea în Ambasada Franței la București."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE