Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cea de-a doua dezbatere Trump-Biden a fost anulată, după ce liderul de la Casa Albă a refuzat o confruntare virtuală

Postat la: 10.10.2020 - 09:18 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea de-a doua dezbatere dintre Donald Trump şi Joe Biden a fost anulată, vineri, de Comisia petrui dezbateri prezidențiale. Decizia vine după ce Donald Trump a refuzat să ia parte la o dezbatere virtuală, care trebuia să aibă loc, după ce liderul de la Casa Albă a fost confirmat cu noul coronavirus, scrie CNN.

Comisia pentru dezbateri orezidențiale a anunţat joi că din cauza faptului că preşedintele Donald Trump a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dezbaterea programată să aibă loc la Miami va trebui să se ţină virtual, cu cei doi candidaţi aflaţi în locaţii separate. Însă, Trump a respins rapid acest plan, spunând că nu va participa. Ca răspuns la decizia lui Trump, o purtătoare de cuvânt a lui Biden a spus că fostul vice-preşedinte ar fi fost de acord cu un format virtual al dezbaterii programate să aibă loc joia viitoare, potrivit CNN.

Echipa de campanie a lui Trump, de cealaltă parte, a încercat să forţeze mâna democraţilor şi chiar a propus să mute dezbaterea de pe 15 octombrie pe 22 şi cea de-a treia, programată pe 22 octombrie să o stabilească pe 29. Biden a respins propunerea spunând că „Nu Donald Trump face programul dezbaterilor; comisia de dezbateri îl face". După 48 de ore în care echipele de campanie ale lui Donald Trump şi Joe Biden au încercat să găsească o soluţie pentru a ţinea cea de-a doua dezbatere, Comisia pentru dezbateri prezidenţiale a decis anularea acesteia

Trump este acum în discuţii pentru o apariţie televizată la NBC în locul dezbaterii de joi. Dacă acel eveniment se va realiza, ambii candidaţi ar participa la câte un eveniment separat în timpul în care era programată iniţial cea de-a doua dezbatere prezidenţială. Între timp, Donald Trump va ţine sâmbătă la Casa Albă primul său eveniment cu public după testul pozitiv de COVID-19 de săptămâna trecută. Asta, deși nu au trecut două săptămâni de la îmbolnăvirea sa și teoretic Donald Trump mai poate fi contagios. În plus, nu a existat niciun anunț al Casei Albe în privința unui eventual test negativ al președintelui.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE