Cvadruplu vaccinat, Fauci a făcut din nou COVID după ce a luat pilula Paxlovid de la Pfizer!
Postat la: 30.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Anthony Fauci a declarat marți, 27 iunie 2022, că se confruntă cu o revenire a simptomelor COVID-19 după ce a luat Paxlovid, pastila antivirală COVID-19 de la Pfizer, transmite The Defender.
Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din SUA și consilier medical principal al președintelui Biden, a declarat marți că se confruntă cu o revenire a simptomelor COVID-19 după ce a luat Paxlovid, pilula antivirală COVID-19 de la Pfizer, a relatat Bloomberg. Fauci a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe 15 iunie, deși era cvadruplu vaccinat, prezentând inițial "simptome ușoare", potrivit NIAID.
Din cauza vârstei sale - 81 de ani - care îl punea la un risc ridicat de a dezvolta complicații din cauza vaccinului, lui Fauci i s-a prescris Paxlovid. Medicamentul, care este obținut dintr-o combinație de nirmatrelvir și ritonavir, a primit în decembrie 2021 o autorizație de utilizare de urgență pentru tratarea COVID-19. Din nou, de urgență, din nou experimental.
„După ce am terminat cele cinci zile de tratament cu Paxlovid, am revenit la negativ la un test de antigen timp de trei zile la rând", a declarat Fauci marți într-un interviu online din timpul Forumului de sănătate globală al Foreign Policy, organul Consiliului pentru Relații Externe (CFR), un fel de Bilderberg, Trilaterală sau Davos cu altă pălărie, comenteaza activenews.ro, care a realizat si traducerea textului The Defender.
„Și apoi, în a patra zi, pentru a fi absolut sigur, m-am testat din nou. Am revenit din nou la pozitiv", a spus uimit Fauci. „A fost un fel de ceea ce oamenii numesc o revenire a Paxlovidului", a spus Fauci. În ziua următoare, a început să se simtă „foarte rău" și „mult mai rău decât la prima încercare", a adăugat el cu o curioasă sinceritate.
COVID-19 poate reveni după ce o persoană infectată a trecut printr-o rundă de Paxlovid, potrivit unui aviz din 24 mai al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Potrivit CDC: „Rapoartele de caz recente documentează faptul că unii pacienți cu răspuns imunitar normal care au finalizat un ciclu de cinci zile de Paxlovid pentru o infecție confirmată în laborator și care s-au recuperat pot prezenta o boală recurentă între două și opt zile mai târziu, inclusiv pacienții care au fost vaccinați și/sau au fost stimulați."
Agenția a continuat să recomande medicamentul antiviral oral ca tratament în ciuda posibilității de recurență, a relatat Reuters. La sfârșitul lunii aprilie, cercetătorii de la National Institutes of Health (NIH) au declarat că vor investiga cât de des și de ce nivelurile de coronavirus reapar la unii pacienți care termină o cură de cinci zile de Paxlovid.
„Este o prioritate", a declarat pentru Bloomberg Dr. Clifford Lane, director adjunct pentru cercetare clinică la NIAID. Este „un lucru destul de urgent pe care trebuie să îl rezolvăm", scrie The Defender. La 17 mai, comentatorul politic Kim Iversen a intervenit în legătură cu rapoartele conform cărora cercetătorii NIH investighează cât de des și de ce nivelul coronavirusului revine la unii pacienți.
„Se pare că medicamentul de tratament Paxolvid, care este fabricat de Pfizer, are o problemă", a declarat Iversen telespectatorilor emisiunii "Rising" de la The Hill. „Pfizer spune că datele sale din lumea reală indică faptul că recidivele apar la mai puțin de 1 din 3.000 de pacienți, dar, din nou, am auzit această frază pe tot parcursul pandemiei - că ceva este "extrem de rar", cum ar fi contractarea virusului după ce a fost vaccinat sau un caz de miocardită... se pare că aceste evenimente sunt mai frecvente decât par la prima vedere", a spus Iversen.
Iversen a criticat Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) pentru că a aprobat în grabă medicamente precum Paxlovid, refuzând în același timp accesul publicului la tratamente mai vechi, adesea mai puțin costisitoare. Contribuabilii americani plătesc 10,6 miliarde de dolari pentru medicamentul "gratuit".
În timp ce cercetătorii guvernului american caută date "urgente" pentru a explica de ce pacienții care iau Paxlovid recidivează, oficialii din domeniul sănătății continuă să recomande medicamentul Pfizer în ciuda dovezilor care arată că alte tratamente pot fi mai eficiente - și mai puțin costisitoare. Paxlovid se vinde la prețul de 700 de dolari pentru o cură de cinci zile, dar guvernul american a încheiat o înțelegere pentru a plăti jumătate din această sumă.
În noiembrie 2021, guvernul SUA a încheiat un acord comercial cu Pfizer în valoare de 5,3 miliarde de dolari pentru 10 milioane de cure de tratament antiviral experimental. Apoi, în ianuarie, guvernul și-a dublat comanda la 20 de milioane de cursuri de Paxlovid, ceea ce a dus factura contribuabililor americani la 10,6 miliarde de dolari.
Două luni mai târziu, Biden a anunțat o nouă inițiativă „Test to Treat", care le permite americanilor care sunt depistați pozitiv la COVID-19 la o farmacie să obțină pastile antivirale gratuite „pe loc". Biden a declarat că a comandat „milioane de pastile" de la Pfizer, plătite din banii contribuabililor americani, pentru a permite ca acestea să fie distribuite „gratuit".
Dr. David Gortler, farmacolog, farmacist, cercetător în domeniul supravegherii FDA și al politicilor de sănătate și susținător al reformei FDA la think tank-ul Ethics and Public Policy Center din Washington, D.C., a întrebat marți de ce guvernul continuă să investească în Paxlovid, având în vedere ceea ce el a numit performanța „fără strălucire" a medicamentului.
Într-un articol publicat pe CD Media, Gortler a declarat: „În decembrie 2021, Pfizer a susținut că rezultatele studiului inițial au arătat că Paxlovid a redus riscul de spitalizare și deces cu aproape 90% la persoanele cu infecții ușoare până la moderate cu coronavirus. Aproape toată lumea care primește mutația COVID-19 existentă va avea o boală ușoară sau moderată, dar producătorul de medicamente și-a limitat studiul la persoanele care nu au fost vaccinate și care se confruntau cu cel mai mare risc din cauza virusului din cauza vârstei sau a problemelor de sănătate, cum ar fi obezitatea.
O analiză actualizată mai recentă, mai recentă, efectuată pe 1.153 de pacienți (dintr-un total posibil de 2.246 de pacienți) a arătat o reducere a riscului relativ de 51%, lipsită de strălucire și nesemnificativă. O analiză de subgrup de 721 de adulți vaccinați cu cel puțin un factor de risc pentru progresia la COVID-19 sever a arătat o reducere nesemnificativă a riscului relativ de spitalizare sau deces (brațul de tratament: 3/361; placebo: 7/360)."
Gortler a subliniat că proiectul de lege al Senatului, în valoare de 10 miliarde de dolari, privind scutirea de COVID-19, include o cerință ca cel puțin jumătate din bani să fie cheltuiți pe produse terapeutice. „Dar de ce a pariat Biden fiecare dolar pe un singur medicament de la un singur producător de medicamente [sublinierea originală]?" a întrebat Gortler. „De ce a fost ales Pfizer pentru a satisface de unul singur clauza terapeutică? Având încredere în Pfizer și făcând un pariu considerabil cu fondurile contribuabililor, Casa Albă a aruncat pe apa sâmbetei 5,3 miliarde de dolari ai contribuabililor în mare parte, a spus Gortler.
„Casa Albă este acum în discuții pentru încă 5,3 miliarde de dolari, pentru un total de 10,6 miliarde de dolari, pentru un tratament ineficient COVID-19 pe care Pfizer îl dezvoltase deja, când ar fi putut să nu cheltuiască aproape nimic și să promoveze siguranța și eficacitatea dovedite ale hidroxiclorochinelor și ivermectinei, cu un rezultat dovedit și superior." Un tratament cu Ivermectină timp de 5 zile este de cel puțin 100 de ori mai ieftin decât cel cu Paxlovid și circa 100% eficient.
Pfizer ar urma să obțină vânzări de 54 de miliarde de dolari în 2022 din vaccinul său și Paxlovid, a raportat The Defender în martie. În 2018, directorul Pfizer Albert Bourla discuta la Forumul Economic Mondial de la Davos despre pastilele tocmai aprobate de FDA, cu cip electronic care odată ajuns în stomac anunță medicul, producătorul și asiguratorul că ți-ai luat doza.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
-
Rusia a lansat cel mai mare atac cu drone și rachete asupra Ucrainei de la începutul războiului, după anunțul lui Trump. Zelenski: "Este foarte revelator"
Armata rusa a tras 728 de drone si 13 rachete catre Ucraina in noaptea de marti spre miercuri, 9 iulie, potrivit Fortelo ...
-
Donald Trump se dă lebădă-n lighean: "Voi bombarda Moscova și Beijingul!"
Donald Trump a susținut in timpul unei intalniri private anul trecut ca l-a amenințat pe președintele rus Vladimir Putin ...
-
Omul de încredere al lui Trump s-a născut în URSS. Documente obținute de jurnaliști dezvăluie originile reale ale consilierului-cheie
Într-un peisaj politic american in care loialitațile și biografiile personale sunt adesea examinate cu lupa, una d ...
-
O ofensivă chineză asupra Taiwanului ar putea declanșa un atac rusesc asupra NATO? Scenariul unui conflict global prinde contur, spun experții
O ipoteza care pana nu demult parea rezervata literaturii de anticipație incepe sa capete contur in analizele strategice ...
-
Armata chineză a țintit cu laser un avion german: contre pe axa Berlin - Beijing
Armata chineza a țintit cu laser un avion german care participa la o operațiune a Uniunii Europene denumita ASPIDES, car ...
-
Analiză financiară: Trump ajută UE prin politica sa comercială. Moneda unică europeană se apreciază puternic
Euro se apreciaza puternic, iar politicile comerciale ale presedintelui american Donald Trump ar putea sustine si mai mu ...
-
BRICS ripostează după amenințările lui Trump: Grupul nu se implică în confruntarea între tabere şi nu vizează nicio ţară
Statele membre BRICS nu cauta "confruntarea", dupa ce presedintele american Donald Trump a amenintat ca impuna taxe vama ...
-
Demersul lui Gheorghe Piperea va rascoli Afacerea Pfizergate. AFP: Moţiune de cenzură fără riscuri dar se prefigurează tulburări pentru Ursula von der Leyen
Șefa Comisiei Europene participa astazi la dezbaterea motiunii de cenzura impotriva sa, inițiata de eurodeputatul AUR, G ...
-
Șeful NATO are un scenariu în care China va incita Rusia să atace țările alianței. Rușii spun ca Rutte a dat-o pe ciuperci halucinogene
Secretarul general al NATO, Mark Rutte, a declarat intr-un interviu acordat New York Times ca China ar putea impinge Rus ...
-
Elon Musk face un partid cu care sa-l dea jos de la putere pe Donald Trump
Miliardarul Elon Musk, care si-a incheiat in iunie misiunea de sef al Departamentului american pentru Eficienta Guvernam ...
-
Proteste în mai multe oraşe faţă de adoptarea monedei euro: Manifestanţii cer referendum şi demisia Guvernului din Bulgaria
În mai multe orase din Bulgaria au avut loc sambata demonstratii impotriva adoptarii monedei euro, care ar urma sa ...
-
Discuția Trump - Putin a luat sfârșit: ce au vorbit cei doi lideri?
Președintele rus Vladimir Putin, intr-o conversație cu omologul sau american Donald Trump, a remarcat disponibilitatea R ...
-
Flota "fantomă" a Rusiei, Iranului și Coreei de Nord gestionată pentru a evita sancțiunile UE: Circa 900 de nave implicate
"Flota fantoma" utilizata de Rusia, dar si de Iran si Coreea de Nord, pentru a transporta petrol ocolind sanctiunile ar ...
-
China a creat prima armă energetică: Poate provoca un blackout la nivel global care generează distrugeri la nivel cibernetic
China iși continua campania de intimidare strategica și psihologica printr-un nou episod: o animație difuzata de televiz ...
-
Se bat pe viață și pe moarte. Trump cere DOGE să taie fondurile guvernamentale pentru Musk: „Elon ar trebui să-și închidă prăvălia și să se întoarcă în Africa de Sud"
Președintele american Donald Trump a sugerat marți, 1 iulie, ca departamentul pentru eficiența guvernamentala (DOGE), ca ...
-
Cum ar putea Donald Trump să devină Dictatorul SUA cu puteri depline la fel ca Xi Jinping sau Vladimir Putin
Majoritațile republicane din Congres și conservatorii de la Curtea Suprema cedeaza puterea in loc sa o protejeze, oferin ...
-
Pfizergate în curtea Ursulei von der Leyen: Gheorghe Piperea a depus moțiunea care va inflama scandalul la Bruxelles
O moțiune de cenzura impotriva Comisiei Europene, condusa de Ursula von der Leyen, a fost depusa oficial joi la Președin ...
-
Acum li s-a pus pata pe Liban: Israelul lovește puternic regimul de la Beirut. Trei oameni au murit iar Tel Aviv-ul vorbește despre eliminarea unor ținte importante
Trei persoane au fost ucise, sambata, in sudul Libanului in doua lovituri efectuate de drone israeliene, a anuntat Minis ...
-
România, „teren de testare pentru o nouă strategie" a Rusiei. Semnalul de alarmă tras de președinta Georgiei
Președinta Georgiei considera ca tacerea in fața amenintarilor rusesti slabeste increderea in UE. Într-un interviu ...
-
Ce se întâmplă cu Meloni? Grimasele premierului Italiei au devenit virale: Consum de droguri sau "spionaj mental"!
Giorgia Meloni este, mai nou, in centrul unui val de speculații dupa un interviu in care a afișat grimase necontr ...
-
MAGA se transferă în MEGA: Revoluția lui Trump sosește în Europa. "Actuala ordine e dezordinea viitorului!"
În numai șase luni, SUA au trecut de la promovarea democrației liberale și liberului schimb la promovarea iliberal ...
-
Nicușor Dan n-a priceput nimic de la Regele Spaniei: Nu vom cheltui mai mult de 2,1% din PIB pentru NATO. România in criză economică e gata de 5%
Spania ii da peste bot lui Trump: "Nu vom cheltui mai mult de 2,1% din PIB pentru NATO. Romania in criza economica e gat ...
-
Deutsche Welle: România nu a obținut nimic la summitul NATO. Nimic din ceea ce ar putea descuraja Rusia în Estul Europei
Situația problematica de la Marea Neagra, atacurile cibernetice și amenințarile hibride care au afectat nu doar Romania, ...
-
Planul bugetar al lui Donald Trump transferă bogăţia de la tineri către vârstnici și crește datoria publică, susțin analiștii din SUA
Noua propunere bugetara a presedintelui Donald Trump, care include reduceri masive de taxe, ar duce in mod efectiv la un ...
-
Are Teheranul un alt sit de îmbogățire ascuns sub "Muntele Târnăcopului", o locație "sigură și invulnerabilă"?
Un al patrulea sit de imbogațire a uraniului, care nu mai este atat de secret, dar este „invulnerabil" conform Ira ...
-
Se formează o nouă ordine mondială: Rețeaua paralelă care pune în plan secund rolul Occidentului
China iși consolideaza poziția de lider in Sudul Global, grupul economiilor emergente din Asia, Africa și America Latina ...
-
Scenariu: cum ar arăta un război nuclear între Europa și Rusia? Lista țărilor din 'bătrânul continent' care au arme nucleare
SIPRI semnaleaza ca creșterea armamentului este deosebit de puternica in Europa, din cauza amenințarii tot mai mari din ...
-
Război total între administrația Trump și serviciile de informații ale SUA, pe tema loviturilor asupra bazelor nucleare ale Iranului
Reacțiile din partea administrației Trump continua, trimisul special al lui Trump pentru Orientul Mijlociu, Steve Witkof ...
-
Donald Trump nu prea mai dă doi bani pe angajamentul ferm al SUA față de Articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic
În drum spre summitul anual al liderilor NATO, ce se desfașoara la Haga, președintele american Donald Trump a evit ...
-
După ce a aruncat cu bani ca sa intretina războiul din Ucraina, Comisia Europeană vrea să împrumute 70 de miliarde euro pentru a finanța mai multe programe de anvergură
Comisia Europeana si-a anuntat intentia de a emite obligatiuni UE in valoare de pana la 70 de miliarde euro in a doua ju ...
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu