Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












GUR confirmă că Ucraina utilizează arme cu rază lungă de acţiune și de înaltă precizie: 'Nu avem luxul de a inunda teritoriul Rusiei cu diverse gunoaie'

Postat la: 02.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al spionajului militar ucrainean, Andri Iusov, a declarat că Ucraina testează diverse arme cu rază lungă de acţiune și de înaltă precizie şi a subliniat că nu este vorba doar despre ceea ce au vorbit recent președintele Volodimir Zelenski și secretarul Consiliului de Securitate şi Apărare de la Kiev, Oleksi Danilov.

Potrivit lui Iusov, este vorba despre o armă de o calitate extrem de înaltă, de înaltă precizie și eficientă. "Nu avem luxul de a inunda teritoriul Rusiei cu diverse gunoaie. Cred că inamicului ar trebui să îi placă faptul că astfel de invenţii moderne zboară pe teritoriul său. La urma urmei, ruşii mizau pe ceva atunci când au atacat Ucraina" - a adăugat reprezentantul Direcției Principale de Informații (GUR) din Ministerul Apărării de la Kiev, scrie Rador.

Andri Iusov a menționat că rezultatele utilizării respectivelor arme sunt încurajatoare și pozitive. Vorbind despre caracteristicile unei astfel de arme, Iusov a remarcat că "este capabilă să parcurgă o distanță lungă". Amintim că, pe 31 august, președintele Volodimir Zelenski a anunțat că Ucraina a folosit cu succes arme cu rază lungă de acțiune împotriva unor ţinte aflate la o distanță de 700 de kilometri. Anterior, presa a raportat că Ucraina își îmbunătăţeşte rachetele de croazieră Neptune, astfel încât acestea să poată ajunge, în cele din urmă, la Moscova și în alte regiuni ale Rusiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE