Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Joe Biden a dat mâna cu aerul pentru a treia oară. Stările de confuzie ale președintelui SUA sunt din ce în ce mai grave!

Postat la: 16.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De când și-a asumat funcția de președinte al SUA, Joe Biden a stârnit amuzamentul în mediul online în mai multe rânduri, cu gafe și stări de confuzie.

Un astfel de moment a fost surprins de camere și în timpul vizitei sale în Israel. Președintele american a fost văzut întinzând mâna pentru o strângere de mână cu „aerul", după ce a finalizat briefingul de presă la Tel Aviv și înainte de a fi escortat de pe podium. La începutul lunii aprilie, Biden a devenit ridicol pe internet după ce un videoclip cu „strângerea de mână invizibilă" a devenit viral pe rețelele de socializare, iar incidentul de miercuri a fost o amintire usturătoare a momentului. Cu toate acestea, ulterior, un site independent de verificare a faptelor, precum și Casa Albă, au explicat că Biden făcea de fapt un gest către public și nu dădea mâna cu „aerul".

În urmă cu mai bine de două săptămâni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă. De asemenea, în ultima perioadă au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE