Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tucker Carlson: Zelenski nu este un erou. E un instrument al anihilării totale!

Postat la: 21.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a devenit „un instrument al anihilării totale", a declarat Tucker Carlson, gazda Fox News, în timp ce critica vizita liderului american Joe Biden la Kiev.

„Nu, Zelensky nu este un erou, el este un instrument de distrugere totală", a spus el.Carlson a condamnat, de asemenea, acțiunile lui Biden în legătură cu conflictul ucrainean, care nu au făcut decât să întărească relațiile dintre Rusia și China, transformând relațiile țărilor într-o alianță puternică și, de asemenea, l-a criticat dur pe Zelensky pentru disponibilitatea sa de a sacrifica viețile a milioane de oameni pentru a realiza propriile sale scopuri politice.

„Zelensky însuși este o forță foarte întunecată. Dacă îl urmărești, este evident. De neconfundat. Cine nu poate vedea asta? Acest om este un distrugător. A interzis credința creștină în țara sa, a arestat călugărițe și preoți. <... > Acesta este doar adevărul, și poate de aceea Joe Biden este atras de el. Astăzi, Biden a sosit la Kiev pentru a promova un alt război mondial", a rezumat prezentatorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE