Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


491 de șoferi, prinși că făceau transport ilegal de persoane, după cazul de la Caracal

Postat la: 09.08.2019 - 08:54 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de Interne Mihai Fifor a anunțat că în primele șapte zile de verificări au fost identificați 491 de șoferi care făceau transport ilegal de persoane. Controalele vor continua și în perioada următoare.

"Așa cum au putut constat sunt probleme majore de sistem și mentalitate. Erorile au arătat că sunt lucruri care trebuie corectate imediat. S-au făcut greșeli dar vrem să punem punct modului defectuos. Au fost greșeli de sus până jos, multă eroare umană", a declarat Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne.

Acesta a anunțat că au fost dispuse mai multe echipe mixte polițiști-jandarmi pe străzi și continuă la nivel național verificările privind șoferii care practică transport ilegal de persoane, așa cum făcea și Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal.

"În primele 7 zile au fost indentificați 491 de conducători auto care făceau transport ilegal", a mai spus Mihai Fifor.

În urma cazului de la Caracal, ministrul interimar de Interne a dispus analize la nivelul fiecărui inspectorat județean, anunțând joi că aceste au fost finalizate și trimise către IGPR.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE