Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


A adormit cu căștile în urechi și a murit!

Postat la: 07.12.2018 - 15:51 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Malaezia a murit electrocutat în timp ce avea în urechi căştile de la telefonul conectat la priză. Incidentul s-a petrecut în timp ce băiatul dormea, transmite Daily Mail. Un adolescent de 16 ani a murit în timp ce asculta muzică la căşti pe telefonul conectat la priză.

Mohammed Aidil Azzahar Zaharin a fost găsit a doua zi pe podea de mama lui în vârstă de 51 de ani. Femeia a crezut că adolescentul doarme şi a plecat la serviciu. La întoarcere, l-a găsit pe băiat tot acolo. Speriată, femeia a sunat la salvare, dar medicii nu au mai putut face nimic, iar Mohammed a fost declarat mort. Autopsia a confirmat faptul că adolescentul a murit electrocutat. Băiatul avea o arsură la urechea stângă. Incidente de acest fel s-au mai întâmplat, mai ales în Asia. De multe ori victimele foloseau cabluri şi încărcătoare pentru telefoane ieftine sau contrafăcute, care nu erau autorizate de producătorii dispozitivelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE