Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident în lanț pe DN1. Trafic blocat după ce 6 mașini s-au ciocnit violent

Postat la: 21.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident în lanț s-a produs joi dimineața, pe DN1 în județul Brașov. 6 maşini, dintre care 2 camioane, au fost implicate într-un accident în jurul orei 7.30, pe DN 1, între Vlădeni și Codlea.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, în zona Popasului Căprioara. În accidentul violent au fost implicate șase mașini - dintre care 2 camioane. Accidentul s-a produs în jurul orei 7.30, pe DN 1, între Vlădeni și Codlea. Conform ISU Brașov, una dintre victime, un bărbat de 30 de ani, aflat în stare conştientă, a fost transportată la spital, alte trei persoane primind îngrijiri medicale la faţa locului. Una dintre mașini s-a răsturnat în urma impactului.

La ora 9.00, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN1 Braşov - Făgăraş, la kilometrul 187, la ieşirea din localitatea Codlea către Vlădeni (judeţul Braşov), a avut loc o coliziune între patru autovehicule (două camioane şi două autoturisme). În urma impactului, o persoană a fost rănită. Traficul rutier este momentan întrerupt pe ambele sensuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE