Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ana Birchall, despre noul șef al Secției de anchetare a magistraților: Este normal să fie în primul rând profesionist

Postat la: 14.05.2019 - 09:14 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a declarat, marți, înaintea ședinței CSM pe a cărei ordine de zi se află și organizarea concursului pentru numirea noului șef al Secției de anchetare a magistraților, că acesta trebuie să fie în primul rând un profesionist.

"Ordinea de zi a fost stabilită de CSM. Dați-mi voie să nu-mi dau eu cu părerea cum trebuie să fie un coleg sau o colegă, este normal să fie în primul rând profesionist", a declarat Ana Birchall, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), potrivit Mediafax.

Ea a fost întrebată despre posibilitatea ca ședința plenului să se amâne din lipsă de cvorum, Ana Birchall replicând: "Acum aud pentru prima dată. Am venit la această ședință în calitate de ministru interimar al Justiției, membru de drept în CSM, rolul CSM este consfințit în Constituție ca fiind garantul independenței justiției și mi se pare normal să am un dialog cu colegii mei de aici".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE