Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Arhiepiscopia Tomisului, reacţie surprinzătoare după achitarea lui IPS Teodosie

Postat la: 06.06.2019 - 16:36 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Arhiepiscopia Tomisului a transmis, joi, după achitarea pe ÎPS Teodosie, un comunicat surprinzător prin tonul folosit. "Sărbătoarea Înălţării Domnului aduce tuturor bucuria înălţării unei justiţii drepte" spun semnatarii comunicatului, care pomenesc şi despre oameni "târâţi pe nedrept" în proces.

"Pe fond, s-a demonstrat că toţi slujitorii Domnului şi ceilalţi inculpaţi au fost târâţi pe nedrept într-un proces. Pentru aceasta nu condamnăm pe nimeni, ci ne rugăm în continuare lui Dumnezeu, iertând pe cei ce au văzut infracţiuni acolo unde nu e cazul. Arhiepiscopia Tomisului mulţumeşte Curţii de Apel pentru că a săvârşit o judecată dreaptă şi nu s-a lăsat influenţată de presiunile exterioare actului de justiţie. Avem încredere că Înalta Curte va păstra această sentinţă de achitare a tuturor celor din dosar", a menţionat Arhiepiscopia Tomisului.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost achitat de Curtea de Apel Constanţa, în procesul în care a fost judecat pentru că ar fi obţinut ilegal fonduri europene. Decizia poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. DNA a cerut instanţei condamnarea lui Teodosie la perioada maximă prevăzută de lege şi achitarea prejudiciului creat, de aproape 1,4 milioane de lei, în timp ce avocatul a solicitat achitarea, potrivit Agerpres.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE