Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Ce sentință a dat Judecătoria Buftea după bătaia dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

Postat la: 03.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Apar primele decizii ale instanței după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Prodan. Cei doi au făcut plângere unul împotriva celuilalt după conflictul de la Snagov. La o săptămână și jumătate după lupta antrenorului cu impresara, Judecătoria Buftea a dat prima sentință.

"Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima", se precizează în sentinţă.

Instanța a dat decizia și în cazul plângerii formulate de Anamaria Prodan.

"Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima", este a doua parte a sentinţei date de Judecătoriei Buftea. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă, la Snagov. Cei doi ajuns la Poliție, unde s-au deschis două dosare penale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE